ENLLAÇOS D'EDUCACIÓ FÍSICA

miércoles, 28 de septiembre de 2016

DIA MUNDIAL DEL TURISME.

L'Olleria, 28 de setembre de 2016

“Per un turisme sostenible”.
Hui dimarts 27 de setembre és el dia Mundial del Turisme, des del departament d’E.F. del CEIP Isabel la Catòlica s’ha organitzat una activitat amb la fi de conscienciar al nostre alumnat de la importància de fer un Turisme adequat, per tant un Turisme Sostenible.

El 1993, a la Conferència Euromediterrània sobre Turisme i Desenvolupament Sostenible, l'Organització Mundial de Turisme (OMT) en el document titulat Tourism the year 2000 and beyond qualitative aspects, va definir el concepte de Turisme sostenible:

"El Turisme Sostenible atén les necessitats dels turistes actuals i de les regions receptores i al mateix temps protegeix i fomenta les oportunitats per al futur. S’enten com una via cap a la gestió de tots els recursos de manera que puguin satisfer les necessitats econòmiques, socials i estètiques, respectant al mateix temps la integritat cultural, els processos ecològics essencials, la diversitat biològica i els sistemes que sostenen la vida ".


                Així, l’activitat ha consistit en fer una Performance, on els alumnes col·laboradors, han circulat amb patins, monopatins, scooters i bicicletes pel pati per donar a conèixer un altra forma de circular  ecològica i alternativa als vehicles a motor.











No hay comentarios:

Publicar un comentario